De örste zaoterdag nao d’n elfde-van-d’n-elfde viend altied ’t Oopeningsbal plèts mit de gezamelijke vastelaovendclups uut de gemeente Gennep. Vanaf dit jaor is d’r gekooze vör un andere opzet dan vörgaonde jaore. Vanaf nów noeme we ’t GAON!! De Waldkrekels hebben ’t debuut en de volgende jaore zal ’t concept dör de gemeente reizen zodat elk jaor GAON! ien un a.ndere plèts zal zien.

As ge klikt op o.nderstaonde pooster dan komde op de websait van GAON!

In een unieke samenwerking slaan we als gezamenlijke carnavalsverenigingen van de gemeente Gennep de handen ineen. De Waldkrekels, Wortelpin, Diepenkikkers, Maskotters én het Bombakkes presenteren het evenement Gaon! Jaarlijks zal de tent een andere plaats aan doen, maar steeds met hetzelfde concept: een openingsfeest voor de carnaval / vasteloavend met artiesten voor jong én oud.

Als gezamenlijke verenigingen hebben we als doel mensen samen te brengen in de vasteloavend traditie. Door samen te werken kunnen we de carnaval in onze regio nog beter op de kaart zetten, wat ook helpt bij de promotie van de individuele activiteiten van onze verenigingen.

Met een commissie bestaande uit leden van de verschillende verenigingen is Gaon! de laatste maanden opgezet. Het sprekende logo in de vorm van een steek, met de kleuren van carnaval én de vijf verenigingen is hierbij de ‘kroon’ van onze samenwerking.

Oopeningsbal ien un nïj jéske

Agenda